Maak kennis met parkmanager Mark Smit

Onlangs is Mark Smit gestart als nieuwe parkmanager op Pothof. Hij volgt Boyd Bartels in die rol op. Boyd blijft nog op de achtergrond actief. Mark stelt zich via deze weg ook graag aan u voor.

Mijn naam is Mark Smit, sinds september ben ik actief als Parkmanager op de Pothof.

Een aantal van jullie kent me als Rozenburger of als voormalig lid van de Gebiedscommissie. Ik ben blij dat ik via de BIZ me in kan blijven zetten voor de Pothof.

Boyd Bartels werkt me in op de Pothof en ik neem zijn werkzaamheden stapsgewijs over.

De BIZ Pothof zet zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van het bedrijventerrein, met als thema’s schoon, heel, veilig, duurzaam én bereikbaar. Ik draag daar graag aan bij! De contacten die ik in het verleden op heb gedaan zal ik dan ook zeker gebruiken om de belangen van de Pothof te dienen.

Als parkmanager ben ik bereikbaar via marksmit@samenmeerwaarde.nl en t. 06-14294696

Als u vragen heeft of meer wilt weten benader me dan zeker of spreek me aan als u mij op de Pothof ziet.

Ik kijk uit naar de samenwerking met het BIZ-bestuur en met ú – voor een veilig en representatief Pothof!

NIEUWS

Netcongestie: wat betekent dit voor u? En hoe lossen we het op?

Nederland kleurt rood. De situatie rondom netcongestie verslechtert steeds verder in ons land. We zien dat dit onderwerp erg leeft bij de ondernemers in de regio. Daarom organiseert BIZ Pothof een duurzaamheidskring op 28 februari. U bent om 16.00 uur van harte welkom bij Fortune Coffee. 

(meer…)

Netcongestie: wat betekent dit voor u? En hoe lossen we het op?

Nederland kleurt rood. De situatie rondom netcongestie verslechtert steeds verder in ons land. We zien dat dit onderwerp erg leeft bij de ondernemers in de regio. Daarom organiseert BIZ Pothof een duurzaamheidskring op 28 februari. U bent om 16.00 uur van harte welkom. De locatie wordt nader bekendgemaakt. 

(meer…)

Ondernemers kiezen voor een toekomstbestendig bedrijventerrein

Hoera, BIZ Pothof wordt verlengd! De stemuitslag is binnen. Ruim 80 procent van de ondernemers heeft voor verlening van de BIZ gestemd. Maar liefst 80 procent van de ondernemers heeft een stem uitgebracht. 

(meer…)

Meer berichten